Wie zijn wij?

Al meer dan 30 jaar maakt Funny alcoholvrije sterke dranken, met behulp van traditionele methodes voor het maken van geestrijke dranken, waaronder de beste distillaten, infusies en natuurlijke essentiële producten. Als pionier in de wereld van de niet-alcoholische sterke dranken, zal je meteen onze expertise proeven en dit aangezien onze producten exact hetzelfde smaken als de sterke dranken en likeuren waarop ze zijn gebasseerd.

Funny: Behoud de smaak, niet de alcohol! Geniet van Funny drinks als onderdeel van een cocktail, waarbij je een deel of alle alcoholische drank vervangt, precies zoals jij het zelf wilt! Met Funny kan je genieten zonder te tellen en kostbare momenten delen met vrienden en familie.

#NoFunnyNoParty

Ons productgamma

Zin in een verfrissende mocktail, volledig alcoholvrij? Ontdek ons gamma aan Funny Drinks om een mocktail naar jouw smaak te creëren!

Onze mocktail recepten

We zijn steeds op zoek naar nieuwe recepten om jullie smaakpapillen te verrassen. Zin om een van onze mocktails te proeven?

Tournée Minérale

We engageren ons in verschillende initiatieven die stilstaan bij en reflecteren op onze alcoholconsumptie. Ieder jaar, in februari, nemen we actief deel aan Tournée Minérale. Hierbij stellen we jullie onze verschillende mocktails voor en delen jullie allerlei tips & tricks om deze uitdaging tot een goed einde te brengen!

Waar kan je ons vinden?

Onze producten zijn beschikbaar in jouw favoriete supermarkten en zelfstandige winkels.*

*U vindt er één of meerdere Funny smaken, afhankelijk van het gevolgde gamma door de specifieke winkelketen.

CONTACT

Locatie
G.D.C.
Rue des Verreries 44/A
6040 Charleroi
België.
contactgegevens

Tel. : 071/28.11.70

E-mail :  funny@gdc.be

openingsuren

MA-VR : 08u00 – 17u00

ZAT-ZON : Gesloten